Homepage Extensions

Official Dealer Balmain Extensions

Dames en Herenkapsalon is official en certificated dealer van Balmain Paris Double hair & Extensions.

Balmain complete haarverlenging nu 295.00 EUR   > maak direct afspraak

Wat zijn Balmain Extensions?

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring. Hoe worden Extensions aangebracht?
Extensions worden met uw eigen haar verbonden doormiddel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet. 

Wat is double hair?

DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

Hoe wordt DoubleHair aangebracht?

DoubleHair worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden en beschadigen het haar niet.

NIEUW! DoubleHair Color

Revolutionair Kleursysteem

Direct kleur en zonder chemicaliën
Traditionele kleurtechnieken bieden niet dezelfde flexibiliteit als de nieuwste Balmain innovatie. DoubleHair Color geeft direct een nieuwe look zonder chemicaliën, zodat u makkelijk de nieuwste haarmodetrends kunt dragen.

Ook met voorgekleurd haar heeft u binnen een paar seconde een compleet ander kapsel!

Fill-in extensions

Balmain biedt een groot assortiment in Fill-in Extensions aan. Deze extensions zijn beschikbaar in 100% echt haar en in synthetisch haar. Voor klanten die geen chemische behandeling willen, zijn er kant en klare structuren en kleuren beschikbaar. U kunt kiezen uit 4 verschillende structuren, 36 verschillende kleuren en 3 verschillende lengtes. Elke verpakking heeft een handige organisator om het haar keurig te houden, terwijl de extensions worden aangebracht.

 

News

Met grote trots kondigen wij aan: een eerste samenwerking

met een lid van een koninklijk huis en Balmain.

De Thaise Prinses HKH Sirivannavari Nariratana zal worden gesponsoord door Balmain en zal haar lente/zomer collectie tonen in de opening show van de Paris Fashion Week op 29 september 2007.

Voor deze collectie zijn de Haute Couture & Haute Coiffure persoonlijk ontworpen door de prinses.